道富信息科技(浙江)招募风险分析师实习生COMPANY INSTRUCTIONS-

学生服务
Employment and occupation

发布日期:2018-06-22

美国道富集团成立于1792年,现为全球最大的托管银行和最大的资产管理公司之一,托管的资产高达31万亿美元,管理着超过2.61万亿美元的资产(数据截止2017年6月30日)。总部位于美国麻萨诸塞州波士顿,共有32000多名员工,在30个国家和地区设有分支机构,业务网络遍及全球100多个全球金融市场,在全球金融资产服务业处于领先地位。

道富信息科技(浙江)有限公司(以下简称“道富杭州”)是美国道富在中国的全资子公司,致力于研究和开发全球化金融服务中的信息技术和提供金融资产服务。目前公司拥有优秀人才3,000多名。自2008年初开展的金融资产服务也是我们公司的重点发展之一。道富杭州已经成为美国道富公司在亚太区的战略发展重点,还是道富公司全球、亚太区的金融服务中心。

JOB QUALIFICATIONS

• SSGM ERM HZ Risk Middle Office team is an offshore centralized shared service team. The team supports ERM SSGM by separating the risk data quality, assurance, reconciliation and risk reporting tasks and centralizing these tasks which being done by various ERM personnel throughout the organization.

JOB REQUIREMENTS

• Majored in finance, mathematics, financial engineering, software engineering or other related majors

• Good usage of Excel, Word and PPT office tools.

• Hands-on experience in any of programming language VBA, python, R, matlab etc.

• Knowledge in any of the database Oracle, SQL Server and SQL

• Good English read/writing skills

• Willing to learn new skills on Business Intelligence tools, ETL etc.

• Teamwork spirit

• The internship posts are availbale on a 3-month basis

CONTACTS

emma.yu@statestreet.com